Manchester United ønsker at opsige deres samarbejde med Victor Valdes, men her har de én betingelse. Daily Mirror rapporterede tidligere, at Valdes har fået besked om at holde sig væk fra Carrington, som er der hvor United træner, og han må kun komme derhen når ungdomsholdene træner.

ESPN skriver, at klubben vil forsøge at rive Victor Valdes’ kontrakt over, som i øvrigt udløber efter denne sæson. De udtaler også, at Machester United kun vil opsige deres samarbejde, hvis han ikke skifter over til en anden Premier League klub. Tidligere rygter går på at både Chelsea og Liverpool skulle være interesserede.

Liverpool for at give øget konkurrence til den svingende Mignolet. I Chelsea som backup for Begovic, efter Courtois med udvisning og skade har været ude i mange kampe allerede.

For nogle dage siden offentliggjorde Manchester United også deres holdfoto for sæsonen 2015/2016, og her kunne man ikke finde Victor Valdes ansigt på. Det ser dermed ikke ud til, at han har en fremtid på Old Trafford.

Vigtig CL-kamp i aften

To der helst sikkert har en lysende fremtid på Old Trafford er Memphis Depay og Anthony Martial, der skal forsøge at revanchere sig efter nederlaget til PSV i første CL-kamp.

Der venter en spændende, men rigtig vigtig Champions League kamp for Manchester United i aften og vi tror på en sejr, men det kan sagtens blive tæt. Vores bedste bud på en odds er følgende:

Manchester United – Wolfsburg (0-2) X 

Vi tror altså på at United vinder med præcis to mål, som de har gjort senest mod Club Brugge og Liverpool.