Ifølge 90min.com er Tottenham tæt på at hente den 17-årige angriber Armend Aslani fra Brøndby. Ifølge hjemmesiden er han et “Wonderkid” og han bliver muligvis den næste i rækken af unge Brøndby talenter, der ryger til udlandet, før deres seniordebut.

Armend Aslani har albanske og makedonske rødder. Nu skulle Tottenham Hotspurs være klar til at sætte kløerne i det unge stortalent.

Brøndby har førhen leveret talenter til udlandet, og det ser ud til at ske igen. Tidligere har spillere som Michael Laudrup, Daniel Agger, Ebbe Sand og Thomas Kahlenberg fået deres fodboldopdragelse i Brøndby, og siden hen er det blevet hentet fra udenlanske klubber.

Armend Aslani kan få muligheden for at blive det nyeste talent som bliver sendt ud til en udenlansk klub. Den 17-årige kan spille både på kanten og i anbrebet. Det siges at Brøndby ønsker 3,5 millioner kroner for Armend Aslani, og han har kontrakt med Brøndby indtil sommeren 2016.

Det beløb må anses som småpenge for en engelsk klub og de må ærgre sig over, hvis endnu et talent går tabt så billigt. Men med udløb i 2016, kan de næppe kræve meget mere.