Vil du gerne i gang med at bette på fodbold, håndbold eller de populære amerikanske sportsgrene? Så er første step at sammenligne bookmakere og finde den bedste odds bonus på markedet. Det kan enten være den største, eller det kan være hvor spiludvalget er størst og omsætningskravet er lavest.

Det hele afhænger af dine behov, men du bør altid sammenligne udbyderne med hinanden inden du vælger. Fanatik ser nærmere på hvordan du kommer godt i gang lige her.

Velkomstbonussen er ikke alt

De fleste danskere vil fokusere på velkomstbonussens størrelse, når de skal vælge ny spiludbyder, men den bør ikke betyde alt. Særligt ikke fordi langt de fleste udbydere har en fast startbonus på 1.000 kroner, hvor dit indskud bliver matchet 100 %.

Der er kun lige to undtagelser. Hos Unibet er den på hele 1.500 kroner og hos Betfair får du et freebet på 350 kroner. Ellers minder de meget om hinanden, så start med at få overblikket.

Du kan nemt finde den bedste odds velkomstbonus hos Kingbonus.

Omsætningskrav

Du bør have lige så meget fokus på omsætningskravene i din beslutningsproces, da det har en væsentlig indflydelse på dine chancer for, at se pengene på din konto. De skal jo først omsættes 1-10 gange før du kan trække dem ud igen.

Det gør med andre ord en stor forskel om antallet er på 3 eller 7 x din bonus. Så vær opmærksom på dette forhold når du beslutter dig.

Spiludvalg og tilbagebetalingsprocenter

Sidst er det værd at have øje for spiludvalget og bookmakerens tilbagebetalingsprocenter. Spiludvalget er særligt vigtigt, hvis du gerne vil bette på mindre sportsgrene. Så tjek mulighederne på forhånd, inden du opretter konto. Ved store sportsgrene som fodbold, motorsport, NFL etc. kan der godt være forskelle, men de er sjældent særlig store.

Tilbagebetalingsprocenterne er et andet aspekt at have øje for. De fleste med erfaring inden for betting, kan sikkert nikke genkendende til at Danske Spil fx. ofte ligger med meget lave odds. Det betyder i sidste ende at du vinder færre penge, når kuponen endelig går hjem.

Fanatik kan personligt anbefale Unibet, Bet365 og Betfair, da de alle har gode tilbagebetalingsprocenter, et bredt udvalg af sportsgrene og med muligheden for at spille på mobilen. Noget der bliver mere og mere udbredt i Danmark.