Odds og optakt: West Bromwich – Everton

Når disse to hold spiller mod hinanden, så resulterer det ofte i både tætte og målfattige kampe. Det viser de seneste 3 møder med al tydelighed.

Der er ingen af holdene der vælter sig i mål og Romelu Lukaku har ikke ligefrem fået en ønskestart på sæsonen. Det har Ross Barkley og Steven Naismith derimod og som har båret det meste af ansvaret for scoringer. Fanatik giver dig her en optakt til kampen og ikke mindst vores betting forslag til, hvad du bør spille på.

Du kan se kampem mellem West Bromwich – Everton på TV3 Sport 2, i aften fra klokken 20.55.

Odds på West Bromwich – Everton

Det bliver uden tvivl en tæt match, men med Everton som svag favorit. Her er nogle af de højeste odds på de forskellige udfald:

Hvem vinder kampen?
West Bromwich: 3,10
Uafgjort: 3,40
Everton: 2,50

Handicap (1-0)
West Bromwich: 1,57
Uafgjort: 4,10
Everton: 5,20

Vi anbefaler: X med handicap (1-0) til odds 4.10

 

Smal 1-måls sejr til Everton

Opgøret skriger langt væk af uafgjort, men hvorfor tror vi så på en smal Everton sejr? De er ganske enkelt et bedre hold og så har de brug for 3 point, med det svære kampprogram forude.

De får brug for alle mand hvis det skal lykkedes, så hvis tvivlsomme Seamus Coleman og/eller John Stones, ikke når at blive klar, bør du nok overveje at spille det normale X i stedet. Det kan vise sig at være for stort et slag for udeholdet.

West Bromwich har fået en jævn start på sæsonen, men har været stærkest på udebane. Everton har også været stærkest på udebane og vi tror på de gentager succesen her.

Optakt til kampen

Everton er uden Kevin Mirallas, mens profilerne Coleman og John Stones er tvivlsomme op til kampen. Udfaldet afhænger meget af om de to sidstnævnte stiller fra start. En bagkæde uden de to, vil helt sikkert svække Everton meget.

West Bromwich kan stille i noget nær stærkeste opstilling og efter Tony Pulis ansættelsen, er det blevet kendt for at spille meget målfattige kampe. Resultater som 1-1, 0-1, eller 1-2 virker derfor meget realistiske.

Efter kampen i aften, vil Everton gå et hårdt kampprogram i møde da der i de næste tre spillerunder venter Arsenal, Liverpool og Manchester United. De kan derfor ikke rigtig nøjes med en uafgjort, hvis de har ambitioner om europæiske placeringer.