Lige for tiden vælter det ind med ros til Real Madrid’s stjernespiller Ronaldo, både fra holdkammeraterne men også fra modstandere.

Åge Hareide, som er Malmö FF-træner, havde planlagt at Ronaldo skulle stoppes, og at ingen dermed ville snakke om ham efter kampen mod svenskerne, men dette mislykkedes stort.

I kampen rundede Ronaldo nemlig mål nummer 500 og 501, og samtidig ramte han en ny Real Madrid rekord for flest scoringer i den hvide trøje med mål nummer 323.

Den norske træner udtaler til NTB, at de havde store planer om at stoppe ham, men at de ikke klarede det godt nok, og at de skabte en del chancer mod Real Madrid med ti mand mod dem. I nordmandens øjne havde et 1-1 resultat været godt for dem. Han var dog stolt af sine svenske spillere, som kæmpede til det sidste, trods et nederlag på 0-2.

Rosen fortsætter

Rafael Benitez, som er Real Madrids cheftræner, roste endnu engang Ronaldo til skyerne efter kampen mod svenskerne. Han har udtalt til UEFA at han håber at Ronaldo aldrig stopper med at score, så de fortsat kan drage stor nytte af målmaskinen.

Alvaro Arbeloa roser også sin holdkammerat og udtaler, at hele holdet sætter stor pris på Ronaldo. Dertil udtaler han til UEFA.com, at Ronaldo er en Real-Madrid legende.

Han fastlog dog samtidig, at Malmö var et meget farligt hold og især på egen hjemmebane, da de er meget fysiske. For at kunne tage tre point med hjem måtte de alle måtte arbejde meget hårdt for 2-0 sejren.