Et derby mellem Brøndby og FCK er stemningsfyldt og har masser af historie med i bagagen. Det når næsten op på internationalt niveau, men også kun næsten.

Hvis fodboldkulturen for alvor skal opleves, skal du til udlandet og se kampe i en af de større ligaer i Europa. Den allermest prestigefyldte er den engelske Premier Leauge. Fanatik har lavet en guide til, hvordan du finder billige billetter til Premier League kampe. 

Sådan finder du billetter til Premier League

Når du skal have fat i fodboldbilletter til den næste kamp i Parken, er det ikke sværere end at klikke ind på hjemmesiden og købe en billet. For det meste kan du endda bare få sendt den på mail og selv printe den ud eller vise den direkte på din smartphone, når du ankommer til stadion.

Men det er ikke meget sværere at skaffe billetter til kampe i Premier League. Bevares det kan måske koste lidt flere penge, hvis du skal ind og se de helt store hold mødes, men ellers er princippet det samme. Alle klubber sælger billetter til deres hjemmebanekampe – og nogle også til udebanekampe – på deres respektive hjemmesider.

Alt du skal gøre er at finde hjemmesiden og finde de bedste pladser. Hvis du gerne vil have et større overblik over alle kampene i Premier League, findes der hjemmesider som Billetkompagniet.dk og Fodboldbilletter.com, hvor du kan finde billetter til de største hold og se hvem der spiller hvornår.

Du bør altid sammenligne priser fra flere forhandlere, for at finde de billigste. Det kan spare dig en del penge, i mange tilfælde.

Du kan sammenligne udbydere og billetpriser på Premier League kampe her.

Sammenlign priser og køb billigt

Som nævnt tidligere er den helt store forskel fra Superliga til Premier League priserne. Priserne på spillere, priser på stadioner og billetter er alle hævet væsentligt fra det danske niveau. Men det er stadigvæk langt fra umuligt at have råd til en tur på Wembley, White Hart Lane eller Anfield.

Hvis du har en specifik kamp, du gerne vil se, er den bedste måde at sikre billige billetter at være ude i god tid. Hvis du bare vil se dit hold, men er ligeglad med, hvem de møder, kan du på deres hjemmeside finde en oversigt over kampe og derefter tjekke priserne på nogle af kampene mod de knap så sagnomspundne modstandere, hvor der er større chance for at finde billige pladser.

Hvis du bare gerne vil opleve fodbold på højeste niveau, er en hjemmeside som Billetkompagniet brugbar til at finde de billigste billetter. Igen hjælper det selvfølgelig altid at være ude i god tid. Både med billetterne til kampen, men også med fly og hotel, der bør bookes i god tid inden afrejse.

Er du ikke helt opdateret i den aktuelle stilling? Så tjek den aktuelle Premier League stilling hos os.