I gamle dage mødtes man på værtshuse og i baglokaler for at spille hasardspil. I dag er poker udbredt over hele verden. Rigtig mange anvender internettet, når de skal spille turneringer. Men indtil videre har de allerstørste turneringen foregået i virkeligheden. Det bliver der lavet om på i aften.

Highrollerne strømmer til

I aften går det for alvor løs. Den første egentlige online super highrollerturnering finder sted i aften på hjemmesiden PokerStars. Forhåbentlig vil det få rigtig mange af de helt store spillere i pokerverdenen til at deltage. Og de skal have det helt store kreditkort frem, for buy-in er hele 51.000 dollars.

Det gør turneringen til den suverænt dyreste, der nogensinde er afholdt online. Hvis den får stor succes, kan den måske bane vej for endnu større onlineturnering, som skal lokke highrollers til med endnu større buy-ins end til turneringen i aften.

For at den skal få tilstrækkelige succes til at bane vejen til flere og større turneringer, kræver det, at 20 tilmelder sig turneringen i aften. PokerStars har desuden sat præmiepuljen til 1 million kroner, så for at denne pulje skal fyldes, skal minimum 20 personer tilmelde sig. Indtil videre har 13 tilmeldt sig turneringen, men for det meste er det også inden for den sidste time inden turneringsstart, at de helt store spillere melder sig på banen.

Regner med 70 deltagere

Selvom der som sagt kun er tilmeldt 13 personer til turneringen indtil videre, regner en af pokerverdenens store spillere med et rigtig stort deltagerantal. Canadiske Daniel Negreanu er en af de 13 tilmeldte i øjeblikket, og må regnes som en af de store favoritter til turneringen. Han forventer et hele 70 spillere ender med at være med, når det hele går løs.

Der mangler også stadigvæk en lang række superstjerner, som normalt ikke siger nej til at spille om millionbeløb online, så mon ikke Daniel Negreanu får ret i, at der kommer mange flere deltagere, end de 20 turneringen kræver.

Hvis du selv har lyst til at deltage, skal du have fat i 51.000 dollars inden turneringsstart klokken 18:30. Hvis det er lidt for meget for din pengepung, kan du nøjes med at raile den historiske turnering ganske gratis i PokerStars-klienten.