Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/conceptu.dk/fanatik.dk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/conceptu.dk/fanatik.dk/wp-includes/plugin.php on line 579
Champions League kvartfinaler 2016 - Optakt, billetter og bud
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/conceptu.dk/fanatik.dk/wp-includes/plugin.php on line 579

Champions League kvartfinaler 2016

Champions League kvartfinalerne 2016 bliver skudt i gang d. 5. og 6. april, med returopgør ugen efter. Fanatik ser her nærmere på de 4 kvartfinaler, giver dig en optakt til dem og viser hvordan du kan finde billetter til kampene. Vi runder af med vores bud på hvem der går videre, for dig der elsker at bette.

Vi giver dig kort sagt det mest interessante om årets Champions League kvartfinaler og selvom Barcelona har været det bedste hold i 2016, kan meget nå at ske. Se meget mere i denne artikel.

Optakt til CL kvartfinalerne 2016

Bayern München – Benfica

Der er ingen tvivl om at Bayern er glade for denne lodtrækning. For selvom Benfica er et erfarent europæisk mandskab, der har nået Europa League finalen flere gange, bør det være en overkommelig opgave.

Guardiolas tropper var heldige med at gå videre imod Juventus og det må have virket som et wake-up call for hele truppen. Vi tror derfor de går meget seriøst til denne opgave, men der venter et par spændende opgør. Benfica spiller altid frem ad banen og har mange spillere med kvalitet.

Vores bud: Bayern München

Barcelona – Atletico Madrid

Den næste CL kvartfinale er én af de mest spændende på papiret. For hvis nogen kan sætte en kæp i hjulet, på den velsmurte MSN maskine, så må det være Diego Simeones mandskab. De er kendt for en uhyre stærk defensiv og så har Barca det altid svært mod dem.

Det bekræftes af de seneste 5 indbyrdes opgør, som Barcelona alle har vundet, men kun med 1 overskydende mål. Så hvis Atletico lykkedes med at få et godt resultat med sig fra Camp Nou, kan der vente en rigtig svær udekamp for Messi og Co.

Vores bud: Atletico Madrid

Det er et vildt bud, et sats, men ingen hold har genvundet Champions League. Det er åbenbart umuligt at forsvare titlen, skønt både Bayern og Real Madrid tidligere har set skræmmende ud. Indtil de altså blev slået ud af turneringen. Vi tror på at Atletico har en realistisk chance for at blive endestationen, fx. via reglen om udebanemål. 

PSG – Manchester City

Paris SG mod Manchester City er et opgør, mellem to af de storklubber, der har brugt flest penge de seneste 4-5 år. Der er blevet investeret milliarder i truppen, men PSG lader til at have anvendt dem bedst. De går i hvert fald ind til kvartfinalen som favoritter.

De har en bedre form, bedre spillere og virker stærkere end tidligere. Men det bliver bestemt ikke nemt, så der venter to spændende kampe forude.

Vores bud: PSG

Wolfsburg – Real Madrid

Vi slutter af med det tysk-spanske møde mellem to meget målfarlige mandskaber. De scorer mange mål og derfor kan du forvente målrige kampe. Wolfsburg mod Real Madrid var helt sikkert en lodtrækning, der glædede Florentino Perez og Zinedine Zidane.

Det bør være en overkommelig modstander for Real Madrid, men det kører ikke som smurt omend resultaterne er fornuftige.

Vores bud: Real Madrid

Du kan læse mere optakt og få de sidste CL nyheder på UEFA.com.

 

Billetter til Champions League kampe 2016

Ønsker du at bestille billetter til nogle af Champions League kampene i 2016, bør du undersøge dine muligheder grundigt og sammenligne forhandlerne med hinanden. For alle udbydere tilbyder forskellige priser og pakker, så overblikket vil hjælpe dig med at finde den rette løsning for dig.

Du kan finde billetter til Champions League 2016 via Billetkompagniet.

Billetkompagniet.dk er en sammenligningsside, der giver dig overblikket over billetpriserne og som hjælper dig med at finde fodboldbilletter til selv de største kampe. Besøg dem hvis du er på udkig efter fodboldbilletter til Champions League, La Liga eller Premier League.